Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Treballs de la xarxa d’abastament d’aigua provocaran un tall de trànsit al carrer Balcó de les Clotes

Amb motiu d’una obra de connexió a la xarxa d’abastament d’aigua al barri de les Clotes que realitza l’Empresa Municipal d’Aigües de Vilafranca, dimecres i dijous, el carrer Balcó de les Clotes, entre la plaça del Pedró i el carrer Antoni Mestres Jané, quedarà tallat a la circulació de vehicles entre les 8 del matí i les 7 de la tarda.

<br />Per aquest motiu l’accés amb vehicle a aquest tram del Balcó de les Clotes es realitzarà únicament des del Vial de les Clotes i la plaça del Pedró. Així mateix, l’accés amb vehicle al carrer Antoni Mestres Jané s’haurà de fer a través del tram inferior del carrer Balcó de les Clotes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: