Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Se celebra a Vilafranca el plenari de la Xarxa Sida i Món Local

Avui dijous 11 de novembre s’ha celebrat a l’Escorxador de Vilafranca el plenari anual de la Xarxa Sida i Món Local. Aquesta xarxa, a la qual Vilafranca s’ha adherit enguany, es va fundar l’any 2004 amb l’objectiu de promoure la implicació del món local en l’abordatge present i futur de la infecció pel VIH/SIDA, generant un discurs positiu envers aquesta necessitat.

Els seus membres són representants de diferents municipis de Catalunya, així com d’entitats sense ànim de lucre que treballen en el camp de la promoció de la salut. <br />El fet de dissenyar polítiques de treball comunes en l’àmbit de la prevenció del VIH/SIDA i del tractament dels seus problemes associats (inserció i atenció social) és una gran eina de treball per a tots els agents implicats.<br />Vilafranca, com a nou membre, ha acollit la celebració d’aquest plenari, que ha comptat amb la presència del regidor de Salut, Aureli Ruiz, que ha estat l’encarregat de donar la benvinguda a tots els assistents.<br />Alguns dels temes tractats en aquest plenari han estat la preparació d’un congrés estatal sobre VIH/SIDA i Món Local, que està previst que se celebri el 2012 a la ciutat de Lleida, la presentació d’un document de treball sobre educació afectivosexual en adolescents i joves, l’aprovació de les noves adhesions d’enguany que han estat l’Ajuntament de Tarragona i l’Ajuntament de Vilafranca i la presentació de la web de la xarxa, que es pot consultar a l’adreça <a href="http://www.xarxasida-monlocal.cat">www.xarxasida-monlocal.cat</a>.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: