Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

“Trailer” de Nicola Constantino al Sicart

En aquesta nova experiència, Nicola ha reprès la seva experiència escultòrica per duplicar i crear el seu propi doble. A partir de la seva maternitat, l’artista argentina construeix un tràiler d’uns 3 minuts que resumeix una pel·lícula que mai ha existit.

De fet, el tràiler és una obra en sí mateixa. Ara , a la galeria Sicart, s’hi pot veure tot el procés de creació del seu propi jo a través d’aquest tràiler, però també una sèrie de fotografies on l’artista està acompanyada del seu doble, ja acabat.
A primer cop d’ull l’obra de l’artista argentina ens fa dubtar entre si el que veiem es tracta d’una pintura o d’una fotografia. Paulete assegura que el motiu és l’exquisidesa amb què han estat fetes les fotografies. A l’exposició, a banda, s’hi poden veure 2 obres més que no formen part d’aquest tràiler i que permeten conèixer el background de l’artista.

Nicola Constantino ha exposat a diversos llocs, un d’ells el MOMA de Nova York, o també a la Fundació Joan Miró de Barcelona. L’any 2004 va ser el millor any de la seva carrera com a artista, i va ser la primera vegada que es va convertir en la protagonista del seu propi treball, un estil que ha mantingut fins ara.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: