Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’inaugura a l’Escorxador l’exposició "La Representació dels cossos de les dones. Un cos al servei de la mirada i el plaer masculí"

El Pla x la Igualtat de l’Ajuntament de Vilafranca, a través de l’Àrea d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, i l’Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació presenta a Vilafranca l’exposició "La representació del cossos de les dones. Un cos al servei de la mirada i el plaer masculí".

<br />Aquesta exposició presenta un recorregut que posa en relació les imatges artístiques i publicitàries de diversos períodes per mostrar les analogies, la uniformitat i la continuïtat en els models de representació dels cossos de les dones. L’objectiu és reflexionar sobre la manca de diversitat en la representació i sobre com això fixa en l’imaginari col·lectiu una imatge estereotipada de les dones i les seves identitats.<br />La mostra es podrà veure des de dilluns vinent i fins al 12 de novembre a la Sala d’Actes de l’Escorxador.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: