Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La campanya Catalunya d’Òmnium Cultural a Vilafranca

Dilluns vinent, Òmnium Cultural instal·larà una parada a la plaça Sant Joan, on al llarg del dia membres de la junta informaran dels projectes d’Òmnium a l’Alt Penedès i a Catalunya. A més, també hi haurà la periodista Rita Marzoa, integrant de la junta nacional de l’entitat, donant suport a la junta comarcal.

En cada sortida d’ aquesta campanya, una figura local els promociona i a Vilafranca, els castellers de Vilafranca han realitzat un vídeo on es convida a tothom a passar per la carpa d’Òmnium i a fer-se soci de l’entitat. El vídeo es pot veure al Facebook, Twitter i al canal YouTube de l’entitat.  
Després de Vilafranca, la ruta seguirà per Manresa, Barcelona o La Selva.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: