Dissabte, 18 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Grups de jazz modern obren l’Hora del Jazz a Vilafranca

Aquest diumenge, a les 7 de la tarda a la plaça de Sant Joan, actuarà el trio d’Albert Marquès, acompanyat al piano per Jordi Bonell.

Amb 24 anys, Marquès presenta el seu primer disc amb el seu nom. Un disc que barreja composicions pròpies amb varis standards i que reflexa la feina feta durant els últims anys amb Gonzalo del Val a la bateria i Manuel Krapovickas al contrabaix. A més el disc té una col·laboració excepcional : Jordi Bonell a la guitarra. Actualment Albert Marquès viu entre Paris i Barcelona i amb varies formacions és un membre actiu de l’escena catalana i francesa.<br />El vicepresident de l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya destaca el canvi d’horari respecte l’any passat, passant del migdia a la tarda. De Negri està convençut que funcionarà millor.
Aquest primer concert de diumenge és doble. A les 8 del vespre tocarà el quintet Afro Blue, amb un repertori format per composicions pròpies i versions de temes coneguts, sempre amb arranjaments en clau de jazz-llatí.  Els cinc solistes d’Afro-Blue tenen una dilatada carrera dins el món jazzístic català.<br />L’Hora del Jazz es reparteix, per quart any, entre Barcelona i Vilafranca. Des de l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya, Eduard de Negri, es mostra satisfet amb aquesta col·laboració que busca atraure el públic de la nostra comarca.

En cas de pluja els concerts es traslladaran al Teatre Cal Bolet.

L’Hora del Jazz torna a Vilafranca per quart any amb el mateix format de concerts gratuïts però aquest any, per primera vegada, oferint concerts al vespre. El darrer concert tindrà lloc dissabte de la setmana vinent al Sam Casino, amb l’actuació de Land Space.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: