Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els organitzadors de la Festa Major popular repliquen al PP

La réplica respon a una moció presentada pels populars al ple municipal.

Davant de la moció presentada pel Partit Popular sobre els actes organitzats per la Festa Major Popular durant les passades festes, volen manifestar que el dia 26 d’agost, tal com consta en la programació feta pública, la Festa Major Popular només va organitzar la tradicional penjada d’estelades a Santa Maria i un concert de rock a la plaça Jaume I.<br />També afegeixen que la Festa Major Popular en cap moment ha incomplert cap dels acords signats al conveni, el qual només defineix que s’atorgarà un espai els dies 28, 29 i 30 d’agost per organitzar els actes durant la Festa Major de Vilafranca. També afegeixen que donen suport a l’acte de protesta fet per la Comissió Antirepressiva del Penedès, en què es va denunciar la il·legalització dictada per l’Audiència Nacional espanyola de l’acte de benvinguda que es volia celebrar durant les Festes de Gràcia a l’expresonera Laura Riera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: