Dissabte, 18 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

A Sant Pere Molanta han estrenat el nou edifici de primària de l’escola

Les obres encara continuen però la part del nou edifici de l’escola Rossend Montané estrenat suposa l’entrada en funcionament de dues terceres parts dels nous espais previstos i permet resoldre les mancances d’equipaments que patia l’escola.

El nou edifici de primària té una superfície de 1.800 metres quadrats. Per completar la totalitat del projecte constructiu, en resten els 900 metres quadrats de l’edifici d’educació infantil, que ara s’està fent i que es preveu acabar el mes de març.<br />La directora de l’escola, Àngels Agramunt, ha explicat a la nostra emissora que encara que ara només disposen de dues terceres parts, ja han guanyat.
En l’edifici de primària, a banda de les aules per als grups de 1r a 6è, també hi ha un menjador i cuina equipada. S’estrena un gimnàs de 260 metres quadrats, incloent un escenari de 30 metres quadrats i 2 magatzems. Igualment hi ha 2 vestidors, lavabos i sales d’instal·lacions.<br />Tot aquest curs, els alumnes d’educació infantil estaran ubicats provisionalment a les aules de música, plàstica i a la biblioteca. També hi ha aula d’informàtica. Les 3 aules de tutories i les 2 per a acollir grups desdoblats són ara espais destinats a administració i professorat.<br />Agramunt destaca la lluminositat i amplitud de la nova escola.

Amb l’inici del curs els alumnes també utilitzen com a pati la nova pista, arranjada aquest estiu per a corregir el seu desnivell.<br />L’escola de Sant Pere Molanta ha engegat el curs amb 170 alumnes i 19 professors.<br />Aquest projecte per a la nova escola va enfrontar en el seu dia a bona part dels veïns de Sant Pere Molanta amb l’equip de govern, perquè ha implicat la pèrdua de l’antiga pista del poble i la zona arbrada.<br />D’altra banda, però, espais de l’escola s’obren als veïns. És el cas del gimnàs que a partir d’aquest octubre acollirà les sessions de gimnàstica de manteniment per adults.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: