Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Caramelles de tota mena a la 42a cantada de Vilafranca

Un centenar de cantaires combina les versions humorístiques amb la caramella tradicional a la 42 cantada de caramelles de Vilafranca.

La quaranta dosena edició de la cantada de caramelles de Vilafranca va reunir aquest dissabte al vespre a la Plaça Sant Joan un centenar de cantaires dividits en sis grups i un bon nombre de públic de totes les edats.<br />La cantada, que ja fa tres anys que se celebra el cap de setmana següent de la setmana santa per afavorir l’assistència, va combinar la caramella tradicional amb les versions humorístiques dels temes musicals més actuals.<br />La cantada està organitzada pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca.
Entre els cantaires hi havia grups de gent jove que preparen les seves caramelles parlant de temes d’actualitat. La Míriam Mulinari, del grup Monotò de so insistent, explicava el procediment que segueixen ella i els seus companys per preparar les seves cançons.

Per la seva part, el Josep Badell ja fa cinquanta anys que canta caramelles tradicionals i, en aquesta ocasió, dirigia la coral de Torrelles L’Omeda.

Ell mateix explicava la pila d’anys que fa que canta caramelles i explicava que cantarien un tema molt especial.

Els grups de cantaires que hi van participar van ser la Coral de La Girada, els Tornavisos, el MIV i Monotò de So Insistent de Vilafranca, L’Omeda de Torrelles de Foix i la Societat Coral La Margaridoia de Santa Margarida i els Monjos. Cada grup va interpretar tres caramelles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: