Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Santa Margarida i els Monjos envia més de cinc mil euros a Haití

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos farà el lliurament al Fons Català de Cooperació al Desenvolupament de la xifra recaptada al municipi a través de la campanya Som Solidaris que es va encetar el passat mes de gener per col·laborar amb donatius econòmics als afectats pel terratrèmol d’Haití.

<br /><br />Tal i com ja s’havia fet en altres ocasions de necessitats d’ajuda urgent, l’Ajuntament va obrir un compte corrent per tal que aquelles persones que ho desitgessin poguessin fer els seus donatius econòmics. <br /><br />En total i fins a data d’avui el compte ha recollit 3.368,72 euros d’aportacions particulars als que se sumaran 2.000 euros més aportats per l’Ajuntament.<br /><br />Les persones que ho desitgin poden continuar fent les seves aportacions al número de compte de Caixa Penedès habilitat a tal efecte. Des de l’ajuntament es col·laborarà a partir d’ara amb projectes solidaris de reconstrucció del territori que duguin a termes ONG’s.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: