Dijous, 16 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CiU es proposa recuperar "l’orgull perdut" pels catalans després de set anys de tripartit

La federació de Convergència i Unió, liderada pel seu president, Artur Mas, va sortir al carrer dissabte, de forma massiva, en el que ha estat una nova mostra de mobilització del seus càrrecs i militants.

En aquesta ocasió, des de la Federació s’ha organitzat una multitudinària i simultània sortida al carrer amb parades instal·lades en diverses poblacions d’arreu del país i la comarca no en podia ser una excepció. A Vilafranca des de les deu del matí es va muntar una carpa al mercat, a l’alçada de la Font de Sant Magí. Al punt del migdia hi va haver la presència destacada del diputat i portaveu del grup parlamentari de CiU, Oriol Pujol i el portaveu adjunt, Josep Maria Pelegrí.<br />Pujol avança que es tracta d’una presa de contacte amb el carrer i que no deixaran de fer des d’ara i fins que se celebrin les eleccions al Parlament català previsiblement a la tardor. <br /><br />Pel portaveu del grup parlamentari de CiU, el país ha de recuperar el que entén com a camí perdut en aquests set anys de govern tripartit a la Generalitat. Sosté que els catalans han de recuperar, així doncs, el tremp i l’orgull de ser-ho.

Els convergents posen molt èmfasi en la seguretat ciutadana i alerten que la crisi l’ha vist afectada. Diu que el cos dels Mossos d’Esquadra han estat frivolitzats durant tota la legislatura per part del govern especialment el recel ha vingut, considera, dels comandaments polítics d’Interior, en mans d’Iniciativa. En aquest sentit, llençava un missatge inequívoc de recolzament a la tasca dels cossos policials catalans. <br />Finalment, Oriol Pujol és del parer que el país té suficients actius, que cal recuperar-los, per seguir sent la locomotora econòmica de l’Estat.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: