Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cesk Freixas ha presentat el seu nou disc a l’Auditori Municipal de Vilafranca

L’Auditori Municipal de Vilafranca reprenia aquest cap de setmana la programació d’espectacles professionals que comprèn un total de 5 espectacles de música durant els mesos de febrer i març.

<br />La primera proposta per aquest hivern tenia nom penedesenc: Cesk Freixas. El jove cantautor presentava el seu tercer disc La mà dels qui t’esperen després d’haver estat triat per a obrir aquest any el festival Barnasants a l’Auditori de Barcelona. Es tracta d’un treball que segueix amb la vessant reivindicativa de Freixas però ara, des d’un punt de vista més reflexiu i personal i amb una sonoritat més pop que abans. <br />El cantautor actuava en companyia de la seva banda i era el primer cop que oferia el seu repertori a l’auditori municipal de Vilafranca.
Freixas ha iniciat la gira de La mà dels qui t’esperen amb concerts com el que oferia dissabte a l’auditori. Ara que ja tenen el disc materialment, la gira continuarà fins a l’estiu passant per tot Catalunya.

Freixas, que l’any 2008 va rebre el Premi Enderrock al millor artista de cançó d’autor, segueix apostant per la cançó d’autor més compromesa i moderna, acostant-lo a una estètica pop, i amb la presència d’elements electrònics que l’ajuden a reafirmar una clara voluntat de renovar el gènere.<br />Partint d’unes lletres molt més properes i sinceres, en aquest tercer treball Cesk Freixas ens parla d’històries quotidianes, on s’hi reivindica el dret al respecte i s’hi fa apologia de la pròpia vida, apostant per la determinació personal i el treball col·lectiu. La mà dels qui t’esperen ha comptat amb els arranjaments i la producció musical del també penedesenc Magí Batalla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: