Dilluns, 13 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acull l’assemblea de traspàs de poders de la Jove Cambra Internacional de Catalunya

Durant una multitudinària assemblea celebrada a Vilafranca del Penedès, la Federació Catalana de les Joves Cambres, ha renovat el seu equip de govern per a aquest any 2010. L’Alfred Pitarch, de la Jove Cambra Internacional de Reus, ha agafat el relleu a en Marc Gimferrer que ha estat el President Nacional aquest 2009.

Amb l’entrada de l’Alfred també s’ha fet un canvi en la junta directiva i s’han presentat les noves línies d’actuació que se centraran en organitzar programes de caire social, apropar l’emprenedoria als joves, potenciar la formació interna i externa, i obrir noves vies de col·laboració amb els diferents agents socials, econòmics i educatius de Catalunya.<br />Com explica des de la Jove Cambra Internacional de Vilafranca en Gerard Santos, era el primer cop en 45 anys d’història que aquesta assemblea es feia a la capital de l’Alt Penedès. És un acte anual, que es fa amb caire rotatiu i que serveix principalment per marcar les línies de treball per l’any que comença.
La JCI de Catalunya centrarà enguany la major part dels seus esforços en treballar per l’organització i difusió de la Conferència Europea de la Jove Cambra Internacional, que el proper 2011 se celebrarà a Tarragona. Programa d’especial rellevància, ja que es preveu que aplegui a 3500 joves d’arreu del continent europeu i que posicionarà a la JCI de Catalunya com unes de les entitats més fortes dins la Federació Internacional.

A nivell nacional cal destacar l’organització del 13è Fòrum de Joves Emprenedors de Catalunya, que se celebrarà enguany a Igualada; els Premis al millor Pla d’Empresa, el Premi al Millor Jove Emprenedor Creatiu de Catalunya i el Congrés Nacional anual que tindrà lloc a Lleida.<br />En l’assemblea del cap de setmana a Vilafranca, es va aprofitar també per fer el relleu del Senat de la Jove Cambra Internacional. En aquest cas el seu president sortint, Joan Agustí, remarcava que en aquests dos darrers anys s’han assolit molts dels objectius que s’havien marcat. Bàsicament créixer en nombre de membres, millorar les activitats i tenir més presència.

La Jove Cambra Internacional, cal recordar, que és una entitat sense ànim de lucre, formada per joves de 18 a 40 anys, amb una clara intenció: Fomentar l’aprenentatge i el desenvolupament de les habilitats directives, mitjançant la realització d’activitats en benefici de la societat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: