Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els vilafranquins demanen als reis feina i salut pel 2010

El Patge Raimon ha tingut molta feina aquest cap de setmana previ a l’arribada dels reis mags.

El dissabte va ser al teatre municipal Cal Bolet per recollir les cartes de tots els nens i nenes. Els més petits, un cop tenien la feina feta, també podien participar en un taller per fer una manualitat que servirà per donar la benvinguda a ses majestats.
En el transcurs de l’acte hi va haver l’oportunitat de parlar amb moltes de les persones que visitaven el patge per saber de primera mà què és el que demanen als reis. Els més petits demanen joguines i, els grans, tenen l’esperança que el 2010 els porti feina i també salut.

El Patge Raimon i els seus ajudants es preparen ara per a rebre els reis mags d’Orient i participar també a la cavalcada de demà.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: