Divendres, 17 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El pintor Francesc Navarro i el músic Paton Soler han sumat esforços per oferir una exposició en el marc de la festa del Most de la Ràpita

Dins de l’amplia oferta que aquests dies serveix per omplir de contingut la 36ena edició de la Festa del Most de la Ràpita destaquem aquesta exposició del pintor Francesc Navarro, que compta amb la col·laboració del músic Paton Soler.

Navarro pinta des de l’any 2001, i pateix una malaltia degenerativa que l’impedeix utilitzar una de les mans, i el limita molt en l’ús de l’altra. Tot i això, pinta. D’una banda com a hobby i d’altra com a teràpia, ja que l’ajuda a mantenir el moviment d’una de les seves mans.<br />Habitualment pinta marines i paisatges, que són el gruix de les obres que es poden veure en aquesta exposició a La Ràpita. La col·laboració amb Paton Soler va arribar per casualitat, i per insistència del músic.
Paton Soler comenta també que ha procurat fer la música a partir dels quadres, amb la intenció que serveixi per acompanyar i ambienti l’exposició.

A banda d’aquesta exposició, els actes principals de la Festa del Most de La Ràpita tenen lloc aquest cap de setmana. Demà divendres a les 10 a l’Avinguda Penedès s’encendrà la traca d’inici de festa, i seguidament el cap d’esports de Ràdio Vilafranca Francesc Boada oferirà el pregó de la Festa del Most. Després hi haurà la tradicional premsada de raïm per obtenir el most de 2009, i la inauguració de la Mostra de Vins i Caves del Penedès.<br />Dissabte hi haurà entre altres actes la trobada de plaques de cava al matí; el concurs de poda a les 3 de la tarda; la sortida del corremost a partir de les 4. <br />Diumenge un dels actes més destacats serà l’actuació a partir de 2/4 de 8 de la tarda de la coral l’Amistat de la Ràpita, al Centre Cultural Recreatiu Rapitenc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: