Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquesta setmana acaba el Pla d’Ocupació que ha estat treballant per rehabilitar el camí de Sant Pau i altres zones de la vila

De fet divendres acaba aquest pla d’Ocupació que durant les darreres setmanes ha estat treballant per condicionar algunes zones verdes i camins de la vila. Concretament han estat fent molta incidència en el camí que va fins a Sant Pau, però també treballant a la riera de Llitrà.

L’encarregat de manteniment i zones verdes d’aquest projecte, el Domènech Soler, comentava que en aquestes darreres setmanes han estat col·locant tanques de fusta als marges del camí; fent algunes plantacions i organitzant zones de descans al llarg del camí.
Soler apuntava que tot i que ara acabi aquest pla d’ocupació, caldrà continuar treballant en el manteniment dels camins i de les zones d’esbarjo que s’han creat, per tal que no es malmetin.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: