Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els professors tornen a la feina dues setmanes abans que comenci el curs escolar

Normalment, el dia 1 de setembre els professors tornen a la seva activitat professional.

En el cas de Vilafranca, i degut a la festa major, les escoles comencen entre el dia 2 i el dia 3. <br />És el cas de l’escola Estalella i Graells que tot i que ahir ja van començar a mig gas, avui ja no hi faltava cap mestre. La directora del centre ens parla de les activitats que tenen programades els professors per a aquests dies. L’horari habitual a les escoles públiques és de 9 a 3 del migdia, tot i que l’horari és flexible i hi ha professors que prefereixen marxar abans i tornar a les tardes. <br />Els alumnes de les escoles de primària i secundària començaran el curs escolar entre els dies 14 i 15 de setembre.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: