Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dos incendis acaben cremant íntegrament l’Àrea d’Emergències de la Deixalleria de Sant Sadurní

A conseqüència de dos incendis que podrien haver estat provocats, la nit del Barri de l’Ajuntament es van cremar completament els contenidors de l’Àrea d’Emergències de la Deixalleria de Sant Sadurní.

El primer incendi va començar al voltant de les 10 de la nit i la Policia Local de la capital del cava se’n va assabentar gràcies a la trucada d’un veí. Va ser necessària l’actuació dels Bombers per apagar un matalàs que estava cremant. Una estona més tard, cap a 2/4 de 12 de la nit, un altre veí va tornar a informar que hi havia un incendi a la mateixa Àrea d’Emergències. Novament es va requerir la presència dels Bombers, però aquesta vegada no van poder evitar que el foc deixés molt malmesos tots els contenidors que hi ha en aquesta àrea. A més de la Policia Local i els Bombers, els Mossos també van donar suport a l’extinció dels incendis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: