Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Doblet de castells de 7 i mig dels Xicots a la Bisbal del Penedès

Aquest diumenge han descarregat a la Bisbal del Penedès el 5de7, el 4de7 amb agulla i el 4d7

Els Xicots de Vilafranca van actuar diumenge a la diada d’apadrinament dels seus fillols, els Bous de la Bisbal, acompanyats també dels Nois de la Torre i amb la clara intenció de repetir castells de la gamma alta de 7.

Els Xicots van obrir plaça amb el sisè 5de7 de la temporada, que es va executar de forma tranquil·la, i, en segona ronda, després d’un intent desmuntat, van descarregar un sòlid 4d7 amb agulla, el tercer de l’any. Per finalitzar la ronda de castells van tornar a repetir el 4d7, amb els segons i terços del que ha de ser el castell de 8 pisos en les pròximes setmanes.

Els Xicots organitzen per aquest divendres un assaig especial jove a partir de dos quarts de deu de la nit, obert a joves d’entre 16 i 30 anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: