Dissabte, 18 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mossos tornaran a desplegar-se aquest estiu a les Festes Majors de la comarca, i valoren positivament la seva implantació a l’Alt Penedès

La seu del Consell Comarcal acollia aquesta setmana una roda de premsa per tal de fer una valoració de la seguretat ciutadana a l’Alt Penedès. El president del Consell Comarcal, Francesc Olivella i la vicepresidenta primera Flèrida Mélgen van oferir les valoracions amb l’acompanyament del cap de l’Àrea Bàsica Policial de l’Alt Penedès, Daniel Pérez.

Recordaven que l’any 2007 es van produir alguns incidents greus en festes majors de la comarca, i que l’any passat amb el desplegament dels Mossos a l’Alt Penedès, es va fer un esforç per actuar sobre aquests incidents. El responsable dels Mossos, Daniel Pérez, comentava que la valoració de l’actuació de l’any passat va ser positiva, i que aquest estiu es faran actuacions en el mateix sentit.
Sovint es parla de que l’actual situació de crisi econòmica pot provocar un augment de les activitats delictives en algunes poblacions o comarques. El cap de l’Àrea Bàsica Policial de l’Alt Penedès apuntava que no han detectat que això passi a la nostra comarca. Si reconeixia Pérez que la distribució geogràfica de la comarca, amb nuclis dispersos i masies aïllades, així com força polígons industrials; pot facilitar que en algunes ocasions els delinqüents puguin actuar amb una certa tranquil·litat.

Tot i això des de Mossos consideren que s’actua sempre amb celeritat per poder respondre a les accions dels delinqüents.

Daniel Pérez comentava també que després d’un any i mig d’implantació dels Mossos a l’Alt Penedès, tenen el convenciment de que s’ha guanyat la confiança de la ciutadania. Explicava també que, en aquest temps, han aconseguit concienciar els ciutadans de la importància d’acudir als Mossos a fer les seves denuncies.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: