Divendres, 17 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca forma Joves Agents de Salut

L’Oficina Tècnica de Joventut i el Servei de Salut i Consum posen en marxa la segona edició d’un curset de formació de Joves Agents de Salut, adreçat especialment als joves interessats en la promoció i l’educació per a la salut que tinguin entre 14 i 18 anys.

La finalitat és formar-los en els coneixements, actituds, valors i aptituds necessàries al voltant de la salut des d’una perspectiva juvenil perquè actuïn sobre els seus companys.<br />El tècnic de promoció de la salut, Dani Borrell, ha explicat al magazín La Plaça que el missatge de tu a tu és molt més eficaç.
La formació té una durada de 45 hores, de les quals 27 són teòriques i 18 pràctiques. Les sessions teòriques es faran durant sis dissabtes de 2/4 de 10 del matí a les 2 del migdia, a l’ Escorxador, i les sessions pràctiques tindran lloc en diferents horaris a convenir. <br />Els formadors són professionals de l’àmbit de la salut i del lleure juvenil. Aquesta formació és gratuïta i els participants comptaran amb un certificat d’aprofitament del curs.

Les inscripcions es poden formalitzar fins aquest divendres a l’Oficina Tècnica de Joventut, al c/ Galceran número 5, o al SIAJ.<br />Per a més informació cal trucar al 93 892 08 08, escriure un mail a l’adreça <a href="mailto:"></a> o entrar als webs  <a href="http://www.vilafranca.cat">www.vilafranca.cat</a>  i <a href="http://www.siaj.net">www.siaj.net</a>

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: