Divendres, 17 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Uvipe ha lliurat la medalla d’or a l’actor vilanoví Sergi López

La Unió Vinícola del Penedès va celebrar divendres passat la seva trobada anual, en el transcurs de la qual s’acostuma a fer distincions a personalitats que han estat rellevants en la promoció del vi del Penedès.

En aquesta ocasió es va fer lliurament de la medalla d’or al reconegut actor Sergi López, que va començar la seva ascendent carrera a França i que actualment és un dels actors més valorats del cinema espanyol.<br />Sergi López és copropietari del restaurant Negrefum de Vilanova, on la carta de vins només té marques de productes dels països catalans.
Abans del lliurament de la medalla d’or el cantautor vilanoví, Pere Tàpies, va fer una divertida glosa de l’actor.

D’altra banda l’acte va ser presidit per el director general de l’Incavi, Joan Aguado, que va elogiar la tasca duta a terme per l’empresariat de la Uvipe, que ha portat a un alt nivell de qualitat els vins del Penedès. Aguado no va defugir la situació econòmica que vivim i va dir la crisi afecta a tots els sectors de l’economia i que en el vitivinícola hi ha preocupació tan entre el pagès, com en les empreses i fins i tot la mateixa administració.Però va llençar un missatge en positiu, destacant que cal mantenir l’esforç i el treball per enfortir-se en el futur.

La Uvipe també va fer reconeixements al propietari de les caves Mont-Marçal, Manuel Sancho, al periodista Ramon Francàs i al Rotary Club Vilafranca.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: