Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tres ajuntaments de la comarca disposaran de Servei d’Atenció Integral, per millorar l’atenció a les persones grans en l’àmbit rural

Aquest matí s’ha presentat al Consell Comarcal de l’Alt Penedès el Servei d’Atenció Integral a les persones grans, coneguts com SAI, i que tenen com a objectiu donar servei a una població envellida en certes poblacions de la comarca, sobretot de l’àmbit rural.

És una reacció que obeeix a la constatació de que hi ha un envelliment de la població que comporta també una major necessitats de programes d’atenció i suport també a les seves famílies. En aquest sentit, la resposta com explicava el vice president de l’Àrea d’Atenció a les Persones del Consell Comarcal, Jesús Salius, ha estat implementar aquest Servei d’Atenció Integral a les persones grans, SAI, que es desplegaran en un primer moment a Torrelavit, Font-rubí i Sant Joan de Mediona.
Aquest servei, que oferirà acolliment diürn i altres serveis de suport necessari per millorar l’atenció i la qualitat de vida de la gent gran de la comarca, es destina a persones de més de 65 anys que necessitin un suport per a les seves activitats diàries.<br />De moment, entre enguany i el 2010 es posaran en funcionament els tres que anunciava Salius, i no es descarta en els propers anys implantar-ne més a la comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: