Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 500 alumnes han participat a "Després de l’ESO, què?"

Un any més, el SIAJ ha ofert als centres de secundària de Vilafranca la possibilitat d’anar a fer xerrades adreçades a l’alumnat de 4rt d’ESO, explicant les opcions que tenen a l’acabar la secundària obligatòria.

Acabada la iniciativa, la informadora del SIAJ, Núria Mallofré, ha parlat d’èxit total en el magazín matinal La Plaça.<br />Enguany hi han participat més de 500 alumnes, és a dir tots els centres d’ensenyament públics i privats de la Vila excepte un.<br />Aquestes xerrades es complementaven amb una altre xerrada oberta, però en aquest cas adreçada especialment als pares dels alumnes i al professorat de secundària, que va comptar amb l’assistència d’una setantena de pares i mares.<br />Mallofré es mostra molt satisfeta.
Tot i que les xerrades han finalitzat, el SIAJ encara ofereix als joves la possibilitat de concertar un servei d’assessorament personalitzat per tal de rebre orientació de manera individualitzada. Aquells que estiguin interessats han de demanar cita prèvia al SIAJ o bé al Punt d’Informació que hi ha a l’hora del pati als Instituts.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: