Dimarts, 21 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La XVI Biennal d’Art Contemporani Català arriba a la sala dels Trinitaris, amb 23 obres de 9 joves autors

Divendres s’inaugurava a la sala dels Trinitaris de Vilafranca aquesta mostra de la setzena Biennal d’Art Contemporani Català, que organitza la galeria d’art Canals amb el suport de la Generalitat i l’agencia catalana de la joventut.

El director de la Biennal, Josep Canals, comentava que es tracta de mostrar els treballs de 9 joves artistes catalans, nascuts els anys 80, tant de Catalunya com de fora, i que volen ser un reflex de la nostra societat i de les inquietuds dels joves artistes que viuen i treballen a Catalunya.
Canals parla de que van rebre uns 300 dossiers de joves artistes que volien participar a la biennal, entre els quals s’han escollit els 9 presents en aquesta exposició.<br />Pel que fa a les tècniques son diverses, i van des de la fotografia als muntatges. Canals comentava que és una mostra que pot sorprendre a les persones que la visitin.

De fet, i com es pot veure en el programa mateix de la Biennal, la pintura pren un impuls renovat entre els joves artistes, i pren el protagonisme en aquesta ocasió amb fórmules molt diferents que inclouen i de vegades combinen aspectes tant diversos com la narrativa, la ironia o el llenguatge abstracte.<br />Aquesta mostra Biennal d’Art Contemporani Català es podrà visitar fins el 29 de març a Vilafranca, després d’haver passat ja per diferents municipis catalans.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: