Divendres, 14 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’art i el món del vi, eix del nou curs dels Juliols de la UB a Vinseum

El curs es durà a terme del 8 al 12 de juliol, en horaris de tarda i la matrícula ja és oberta, a qualsevol persona interessada en el món del vi.

Aquest dimarts al matí s’ha presentat a Vinseum, en col·laboració de la Universitat de Barcelona, una nova edició del curs Els Juliols de la UB i que eguany, s’explorarà el maridatge entre les arts i el món del vi. El director de Vinseum, Xavier Fornos, ha destacat que la programació d’aquestes formacions és el resultat d’un procés de reflexió entre la coordinació del curs i l’equip tècnic del Vinseum i que això ha resultat en una temàtica que es vincula de forma molt directa amb el relat del museu.

El coordinador del curs, Joan Cuscó, ha destacat que en aquesta edició es durà a terme un curs menys tècnic, que posa el focus en els valors culturals del món del vi i ha subratllat que el curs s’adreça a persones interessades amb el món del vi sense formació específica.

Per la seva banda, la regidora d’Educació de Vilafranca, Gemma Romeu, ha apuntat que el curs servirà per potenciar Vilafranca com a Capital del Vi i per formar persones en el món del vi i que coneguin els atractius del municipi, com ara el nou Vinseum.També ha recordat la dotació de 10 beques per a les persones que ho necessitin.

El curs es durà a terme del 8 al 12 de juliol, en horaris de tarda. La matrícula ja és oberta, a qualsevol persona interessada en el món del vi. Hi haurà un total de 10 beques per aquelles persones que ho necessitin. Per a sol·licitar-la, cal escriure a .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: