Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dimecres 29 de maig es presentarà ‘Vilafranca. Arquitectura i urbanisme des de la II República’

El treball d’Andreu Retamal i Ojeda fa un recorregut detallat per l’arquitectura i l’urbanisme, des de la Segona República fins a l’actualitat.

La presentació, que començarà a les set de la tarda a l’Arxiu Comarcal de l’Alt Penedès, anirà a càrrec de Ramon Arnabat, president de l’Institut d’Estudis Penedesencs, que parlarà del context històric que emmarca el treball d’Andreu Retamal. A més de l’autor del llibre, hi seran presents l’arquitecte Josep Bertran, autor del pròleg i els amfitrions. Tancarà l’acte FranCisco Romero, alcalde de Vilafranca.

Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca Andreu Retamal edita un llibre que reflecteix el creixement urbanístic i l’evolució arquitectònica de Vilafranca del Penedès i abasta un període de vuitanta anys, des de la Segona República fins a l’actualitat. El llibre conté abundant documentació gràfica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: