Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ja està oberta la convocatòria per participar en la Cantada de Caramelles de Vilafranca

La cantada tindrà lloc el proper dissabte 18 d’abril a partir de les nou del vespre la plaça de Sant Joan.

 Des de l’organització de les Caramelles, a càrrec del Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca amb el suport del grup de cantaires més veterà que hi participa, ha optat per mantenir el trasllat d’aquest acte pel dissabte següent a Setmana Santa, com es va fer en la passada edició, donat l’èxit de resposta i participació, tant pel nombre de grups de caramelles, com pel públic assistent.
Des del punt de vista dels cantaires, el canvi de dates va ser un encert, ja que l’any passat hi van participar vuit grups, més que en altres ocasions.

D’altra banda, la intenció és remarcar que la cantada de caramelles té un caràcter festiu i obert a tothom.

Les persones interessades en participar a la XLI Cantada de Caramelles de Vilafranca poden adreçar-se al Servei de Cultura de l’Ajuntament, a l’Escorxador o enviar un correu electrònic a l’adreça , fins el divendres 3 d’abril. Per fer la inscripció caldrà dir el nom del grup i el nombre de cantaires. Cada grup pot preparar fins a 3 temes.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: