Dimarts, 21 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Programa de formació en el lleure a l’Alt Penedès

El Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal, en col·laboració amb les regidories de Joventut dels ajuntaments de la comarca que participen al projecte comarcal de dinamització juvenil Dinamo, ha organitzat un nou Programa de formació en el lleure per a l’any 2009.

El programa consta de 3 cursos de monitors (a Gelida, Les Cabanyes i Sant Sadurní), 4 cursos de pre-monitors (a Sant Sadurní, Gelida, Avinyonet i Subirats) i 1 curs de directors en el Lleure Infantil i Juvenil (a Avinyonet).<br />Els cursos de monitors proporcionen una formació global i bàsica que permet desenvolupar tasques educatives en centres d’esplai, casals d’estiu, menjadors escolars, cases de colònies, etc. Els assistents que superen el curs obtenen el títol oficial de monitor que atorga la Secretaria de Joventut de la Generalitat.<br />Els cursos de pre-monitors estan pensats per als joves de 16 o 17 anys que estan interessats a ser monitors però que encara no tenen l’edat suficient per optar al títol oficial de monitors. Tenen una durada de 20 hores i permeten accedir a un certificat d’assistència i aprofundiment. <br />El curs de directors serveixen per aprofundir els coneixements i les tècniques de l’educació en el lleure, adquirir coneixements sobre la gestió dels centres, projectes i equipaments de lleure, adquirir una visió global de l’associacionisme infantil i juvenil i aprofundir els coneixements teòrics que fonamenten l’Educació en el lleure. Permeten obtenir el diploma oficial de Director d’Activitats de Lleure Infantil i Juvenil que atorga la Secretaria de Joventut de la Generalitat.

Les persones que es vulguin informar sobre els cursos de monitors, pre-monitors i/o directors ho poden fer a través del web del projecte Dinamo (www.dinamo.cat) o es poden adreçar al Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.<br />D’altra banda, el Servei Comarcal de Joventut recorda a totes les persones interessades a oferir els seus serveis com a monitors d’activitats de lleure infantil i juvenil, i a totes les entitats interessades a contractar monitors, que hi ha una borsa especialitzada de monitors dins el web ww.Treballateca.com creat pel mateix Servei Comarcal de Joventut.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: