Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les recomanacions de Debatdevi es faran públiques a Vilafranca

Després de més de nou mesos de la posada en marxa de la iniciativa “Debatdevi: El futur del vi a Catalunya”, el proper 25 de febrer es donaran a conèixer les recomanacions i suggerències. L’acte comptarà amb la presència del conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena.

<br />Les jornades presencials han estat cinc i s’ha comptat amb la presència de fins a 45 ponents experts en vinya, màrqueting i noves tendències que han traslladat suggerències i recomanacions als més de 300 assistents que hi ha hagut al llarg de les jornades. A més, Debatdevi ha aconseguit que se sumin a la reflexió els mitjans de comunicació convencionals, i les xarxes socials d’internet, tal com s’havia proposat l’INCAVI.<br />Aquesta iniciativa de l’Institut Català de la Vinya i el Vi, amb el patrocini de Caixa Penedès, s’ha plantejat com una eina de participació del sector de la vinya i el vi per analitzar la situació del consum de vi a Catalunya i per explorar-ne mesures concretes per dinamitzar i millorar la seva presència.<br /> 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: