Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Sala d’Estudi de l’Índex estarà oberta fins al 8 de febrer

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sant Sadurní ha posat en marxa novament una sala d’estudi a l’Índex que, en aquest cas, estarà oberta entre el 7 de gener i el 8 de febrer.

Aquest espai, que està disponible de dilluns a diumenge de les 5 de la tarda a les 9 del vespre, va adreçat als alumnes de batxillerat i secundària, a més dels estudiants de cicles formatius i els universitaris.<br />A la sala, els joves podran utilitzar els diferents serveis de suport que l’Índex ofereix, com ara el servei de fotocòpies i enquadernacions, la connexió a internet i l’ús dels ordinadors per a fer treballs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: