Dissabte, 18 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca TV estrena aquest dijous un nou programa setmanal: “Economia i Empresa”

El programa s’estrena aquest dijous a les 15:30h.

L’espai compta amb dues seccions principals. A la primera part, un grup d’empresaris o experts en la matèria opinen sobre un determinat tema de fons. Després, s’ofereix una entrevista amb un empresari o empresària que dóna el seu parer sobre les dinàmiques i les realitats econòmiques al Penedès.

Aquest primer programa, com no podia ser d’altra manera, tracta la situació econòmica actual a la nostra comarca. Xavier Cardona, economista i president de l’ADEG; Ramon Novell, de l’empresa Cafès Novell i també economista; Francesc Rica, secretari general de la UGT a l’Anoia, l’Alt Penedès i el Garraf, i Artur Cardona, secretari general de CCOO a l’Alt Penedès i al Garraf, mostren els respectius estats d’opinió d’empresaris treballadors al voltant de la crisi econòmica i, especialment, de com s’està patint a l’Alt Penedès. També en aquesta mateixa estrena, l’espai d’entrevista el protagonitza una empresària del sector del moble, Lídia Bascompte.

S’emet a partir d’aquest dijous a dos quarts de quatre de la tarda i a dos quarts de dotze de la nit. També els divendres a dos quarts de vuit del matí i a dos quarts de dotze del migdia. Tindrà una durada de 30 minuts i s’emetrà setmanalment amb el suport de l’Associació d’Empresaris de l’Alt, el Baix Penedès i el Garraf, l’ADEG.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: