Dimarts, 21 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní organitza les II Jornades d’Igualtat tractant sobre la conciliació i els nous usos del temps

Aquesta tardor tornen a la vila les Jornades d’Igualtat, i en aquesta segona edició el tema a debatre és la conciliació i els nous usos del temps.

Organitzades per la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament, es desenvoluparan els dies 23 i 24 d’octubre al Casal d’Entitats i estan obertes a tothom. Tot i així, la regidora d’Igualtat, Maria Rosell, ha dit que les persones vinculades a empreses, sindicats i associacions són el públic a qui van dirigides especialment per la seva capacitat de promoure la conciliació i uns usos més racionals del temps en els seus respectius àmbits.<br />L’objectiu d’aquestes segones Jornades és donar eines per poder conciliar millor la vida laboral amb la vida familiar. El programa és ambiciós i els ponents d’un nivell contrastat, per la qual cosa es preveu que la participació serà elevada, sobretot si tenim en compte que se’n ha fet difusió per tot Catalunya.<br />En la presentació de les II Jornades, Maria Rosell, acompanyada de l’agent d’Igualtat, Àngel Ramiro, va explicar que l’aplicació de polítiques de conciliació té efectes molt beneficiosos tant per a les empreses com per a les persones perquè augmenta el grau de satisfacció dels treballadors, redueix l’estrès i l’absentisme laboral, millora la qualitat del servei i la imatge de l’empresa, i també aconsegueix una major implicació dels treballadors en els objectius. Segons Maria Rosell, és important relativitzar els costos de la conciliació perquè acaba tenint un efecte molt positiu.

Les inscripcions estaran obertes fins al 20 d’octubre i s’han d’adreçar a l’a/e <a href="mailto:"></a> o bé al telèfon 93 891 30 29. El preu de les Jornades és de 70€ amb dinars inclosos, però es redueix a 40€ sense dinars, i només a 30€ per a les associacions de Sant Sadurní i les empreses de la Unió Empresarial del Penedès, tot i incloure també els dinars.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: