Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Intensa participació en els actes de la festa del Most de La Granada

En general es pot destacar la participació de públic a tots els actes, però especialment als que ja acostumen a ser més concorreguts, com la pujada del ruc al campanar, el correfoc dels diables i el concert de Los Rotos.<br />Els s'iniciaven dissabte amb la pedalada contra el canvi climàtic, que sortia a 2/4 d'11 [...]

En general es pot destacar la participació de públic a tots els actes, però especialment als que ja acostumen a ser més concorreguts, com la pujada del ruc al campanar, el correfoc dels diables i el concert de Los Rotos.<br />Els s’iniciaven dissabte amb la pedalada contra el canvi climàtic, que sortia a 2/4 d’11 del matí de davant del Centre Cívic.
El mateix dissabte, a la tarda hi havia una gimcana d’orientació. Al vespre els actes es reprenien a l’Església Parroquial de Sant Cristòfor, amb la missa solemne i l’ofrena dels fruits de la terra i el vi novell de la collita del 2008. Més tard, a la plaça de l’Església es va fer la pujada del Ruc al campanar, a la que seguia el correfoc amb els diables de La Granada i les colles de Puigdàlber i Llorenç del Penedès; que anava fins a la pista poliesportiva on hi havia el concert de Los Rotos.<br />Diumenge l’activitat s’iniciava al matí al costat de la piscina amb una sardinada popular. Al polígon industrial Fondos de l’Estació començava la quarta cursa de 2 hores de resistència de BTT.

Els gegants agafaven el protagonisme al migdia amb la plantada i la cercavila. A la tarda hi havia els darrers actes amb el correfoc i la pujada del ruc infantil, i un espectacle de màgia a la societat "El Casal", que posava el punt final a la festa del most de la Granada d’aquest 2008.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: