Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Gegants de Moja van participar a primers d’octubre en una trobada de gegants de poblacions de Catalunya i la Catalunya Nord

El passat 5 d’octubre els gegants de Moja, En Ramon Copons, primer marquès de Moja, i Josepa de Sarrieda i de Copons, darrera Marquesa de Moja; van participar en una trobada gegantera que es va fer a Argelers Sur Mer, prop de Perpinyà.

Era el primer cop que els dos gegants de Moja creuaven la frontera.<br />Les colles participants provenien de diferents ciutats i pobles dels Països Catalans: Perpinyà, Les Angles, Elne, Taradell, Canet, La Garriga, Cervera, Lliçà de Munt, Moja i l’anfitriona Argelers Sur Mer. La trobada s’emmarca dins de les accions que es fan en aquest municipi per mirar de no perdre la llengua i les tradicions catalanes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: