Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El president de l’associació de comerciants Centre Vila és partidari de retardar les Rebaixes

Joan Solà se suma al 35% dels comerciants catalans que consideren que les Rebaixes d’hivern frenen les compres de Nadal i Reis i es mostren partidaris d’endarrerir l’inici de les Rebaixes.

Segons una enquesta de la Confederació de Comerciants de Catalunya, un de cada tres botiguers està a favor de retardar les Rebaixes com a mínim fins passat el 15 de gener, tot i que la majoria aposten per començar-les el dia 1 de febrer com Solà.

En una entrevista al magazín La Plaça, el president del Centre Vila ha considerat del tot il·lògic que les Rebaixes comencin en plena campanya d’hivern.

 

Solà pensa que caldria una normativa estatal o europea que regulés l’inici de les Rebaixes a final de temporada i rebutja totalment iniciatives com les de la comunitat de Madrid, on comencen el dia 1 de gener. Pel president del Centre Vila, això no seria pas compatible ni sostenible, donada la idiosincràsia del comerç català.

 

Quant a la obertura dels comerços aquest diumenge, un dels festius autoritzats per la Generalitat, Solà creu que a Vilafranca seran pocs els que obrin.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: