Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Josep Morgades ha celebrat 20 anys de l’especial nadalenc de Bandes Sonores a Ràdio Vilafranca

Fa 20 anys que aquest discjokey comparteix el Nadal amb molt penedesencs, a través de la ràdio. I l’han acompanyat, al llarg d’aquest anys més de vuitanta artistes del món de l’espectacle de renom.

Aquest dia de Nadal, per celebrar el vintè aniversari va preparar moltes sorpreses. Va recuperar dedicatòries de nadal d’artistes ja que no hi són, com ara la Mary Santpere, el Joan Capri i el Xavier Cugat. Però a la vegada va rebre també el suport i l’escalfor d’altres artistes que en directe, per telèfon, anaven felicitant el Nadal als oients, i al Josep Morgades pels seus 20 anys dedicats a la ràdio. El programa va començar fort a les 11 del matí amb la visita del cantautor Paton Soler que va també va estrenar una cançó composada especialment per l’ocasió, que d’aquesta manera es va afegir a la celebració. Josep Morgades també es va entrevistar, per telèfon, al compositor vilafranquí, afincat a Barcelona, Josep Soler. En aquest cas va acompanyar a Morgades el musicòleg Joan Cuscó. A més va comptar amb la visita als estudis de l’humorista , Jordi LP, i la participació en el programa de les autoritats locals i comarcals. Van acompanyar a Morgades, l’alcalde de Vilafranca, Marcel Esteve, el president del Consell Comarcal, Francesc Olivella, i el diputat Roberto  Morgades també es va veure recolsat en un dia tan especial per la presidenta de SERCOM, Maria Batet i el director gerent de RTV Vilafranca , Josep Alsina. Josep Morgades es mostrava satisfet per la participació rebuda en el programa. Un dels moments especials va ser quan el diputat Labadera, va acostar una felicitació, en nom del president de la Generalitat, José Montilla, adreçada al programa i als 25 anys de Ràdio Vilafranca. Roberto Labandera, felicitava la tasca que ha fet durant tot aquest temps Ràdio Vilafranca. Jordi LP també es va afegir a les felicitacions, especialment adreçades a la figura d’en Josep Morgades. A més el programa Bandes Sonores, especial de Nadal, va tenir en la seva part final una divertida molti entrevista entre el conductor del programa, l’humorista Jordi LP i el cantautor vilafanquí Josep Maria Picas.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: