Dijous, 23 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La promoció El Vilar de Vilafranca, rep un premi a la sostenibilitat d’ENDESA

Endesa va lliurar ahir els primers ‘Premis Endesa a la Promoció Immobiliària més sostenible’ en l’11a edició del Barcelona Meeting Point. A través d’aquests guardons la Companyia vol apostar per la divulgació i el foment de la construcció sostenible, així com el reconeixement a les empreses promotores que ja estan treballant en aquesta direcció.

El projecte guanyador del premi a la ‘Promoció Immobiliària més Sostenible 2007’, avaluació realitzada dins del territori espanyol, va ser Son Pastor, a Vilafranca de Bonany (Mallorca), de la promotora HITO Espacios, per les seves bones solucions sostenibles per una parcel·la difícil i pel seu enfocament de màrqueting i comunicació clar i directe en termes de sostenibilitat. Aquest premi el va entregar el mateix director general d’Endesa a Catalunya, Josep Maria Rovira.

En la segona categoria, ‘Promoció Immobiliària més Sostenible 2007 exposada al Barcelona Meeting Point’, el projecte guanyador va ser El Vilar, de Vilafranca del Penedès, de l’empresa promotora Reyal Urbis, per tractar-se d’una bona solució bioclimàtica per a una gran promoció en l’entorn urbà. El premi el va entregar el president del BMP, Enric Lacalle.

Paral·lelament, enguany al BMP s’ha celebrat un Symposium que ha comptat amb la presència de 138 ponents internacionals de primera línia, on Endesa, a través de la seva divisió especialitzada en Nova Construcció, va patrocinar la jornada ‘Sostenibilitat al sector immobiliari’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: