Dijous, 23 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

David Miret apunta com a proper cap de colla dels verds

David Miret apunta com a proper cap de colla dels Castellers de Vilafranca. L’actuació de Tots Sants va ser la darrera com a cap de colla de Lluís Esclassans i, de moment, sembla que només hi haurà la candidatura de Miret pel relleu.

La diada de Tots Sants va ser per a Lluís Esclassans la darrera actuació com a cap de colla dels Castellers de Vilafranca. La diada va precedir el sopar de la colla en què l’actual junta, amb Jou Cabré com a president, s’acomiadava després de quatre anys al capdavant dels verds.Aquest divendres té lloc a la seu dels Castellers de Vilafranca una assemblea que servirà per tancar l’any i per convocar el dia en què els membres de la colla votaran per una nova junta. De moment, sembla que només hi ha una candidatura. David Miret apunta com a nou cap de colla amb una junta encapçalada per Miquel Ferret a la presidència.En el cas que no hi hagi cap més candidatura, caldrà que la colla ratifiqui la de Miret, cosa que sembla més que probable.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: