Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Covides inaugura la nova planta d’embotellat al celler de Sant Sadurní aquest diumenge

Covides, la cooperativa vinícola del Penedès, té previst inaugurar la nova planta d’embotellat del celler de Sant Sadurní d’Anoia aquest diumenge, en el marc de la Trobada de Socis anual. Aquesta inversió, valorada en cinc milions d’euros i que ha de permetre processar fins a 5.000 ampolles cada hora, es complementa amb l’ampliació en 2.700 m2 de la cava de criança de vins i caves de forma que es podran emmagatzemar sota terra fins a deu milions d’ampolles.

És la cooperativa vinícola amb major volum de producció de tota Catalunya i una de les cinc primeres de l’Estat espanyol.

Les obres d’ampliació de les instal·lacions s’han complementat amb una renovació global de la imatge que ha abastat des de la redefinició del logotip amb la incorporació de la marca "Vinyes · Cellers Covides" fins al redisseny integral de les etiquetes i envasos de la gamma Duc de Foix. Així mateix, s’ha articulat una xarxa de distribució per entrar en el sector de l’hostaleria a nivell nacional i s’ha consolidat l’aposta per mercats internacionals com Regne Unit, Bèlgica, Holanda, Rússia, Japó, Estats Units i Països Bàltics, que ja absorbeixen el 37% de la producció.

Està prevista l’assistència del conseller d’Agricultura, Joaquim Llena, a l’acte d’inauguració i a la Trobada de Socis, en el marc de la qual també es presentaran el vi i l’oli novells d’aquesta campanya i s’oferirà un esmorzar degustació als assistents. Els actes d’inauguració començaran a partir de les 11 del matí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: