Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ascen Cámara va pronunciar el pregó de l’11 de setembre al barri de l’Espirall

Un altre dels actes tradicionals en relació a la celebració de la Diada Nacional de Catalunya, a Vilafranca, és el sopar que organitza l’associació de veïns del barri de l’Espirall a la plaça Doctor Bonet.

L’encarregada de pronunciar el pregó en aquesta ocasió va ser l’ex-regidora de CiU, Ascen Cámara, que ha viscut més de 30 anys al barri. Cámara va centrar el pregó en la seva visió personal de la Diada Nacional i sobre tot va parlar de la seva experiència en relació a l’acollida de la immigració, que el barri ha viscut des de fa mols anys, i que ara s’ha de tornar a afrontar per aconseguir que els nous veïns se sentin també catalans en el futur. El sopar fa més de 20 anys que se celebra i de fet, i durant molts anys va ser l’únic acte festiu de carrer que se celebrava a Vilafranca. En els darrers anys ha vist reduïda la participació perquè la mateixa nit se celebren altres activitats. D’aquesta manera el barri de l’Espirall va celebrar també amb un esperit festiu la Diada Nacional de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: