Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Esteve ha estat escollit membre del Consell Nacional de la Federació de Municipis de Catalunya

Divendres passat se celebrava a Sabadell la 18ena Assemblea General de la Federació de Municipis de Catalunya que va servir entre d’altres per renovar els càrrecs directius de l’entitat després de les Eleccions Municipals del mes de maig passat.

En l’assemblea, en què hi van participar més de 600 electes locals, Manuel Bustos, alcalde de Sabadell, va resultar reelegit president de l’entitat. Per part de Vilafranca hi va assistir l’alcalde Marcel Esteve, que ser escollit membre del Consell Nacional, el principal òrgan de govern de la Federació en els períodes que van d’Assemblea a Assemblea. Està constituït per una representació ponderada dels diferents tipus d’ajuntaments i d’altres ens locals membres. D’entre els membres del nou Consell Nacional es va escollir el Comitè Executiu, que haurà de dirigir la Federació de Municipis de Catalunya els propers quatre anys. Durant l’Assemblea també es vanelegir els vicepresidents i els membres dels òrgans de govern de l’entitat. Entre els vicepresidents hi figura també Lluís Caldentey, alcalde de Pontons.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: