Dissabte, 18 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les obres de l’escola de Sant Pere Molanta començaran l’estiu vinent amb una durada de 18 mesos

El Consell Escolar de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta va rebre amb satisfacció la presentació de l’avantprojecte de nova construcció de l’escola, feta durant la darrera reunió del Consell Escolar d’aquest curs, celebrada dilluns passat.

L’existència de l’actual escola i la necessitat que continuï funcionant com a tal durant la realització de les obres de construcció de la nova escola ha condicionat molt les fases constructives. La primera fase inclou la construcció de la nova pista poliesportiva, que se situarà en els terrenys que ha obtingut l’Ajuntament per a l’ampliació del recinte escolar (actualment vinya), i a la qual s’accedirà des del carrer Sant Roc un cop urbanitzat aquest vial. En la segona fase es procedirà a l’enderroc de la pista actual i construcció de l’edificació de primària.

Un cop acabada aquesta fase, es traslladarà el funcionament de l’escola actual a la nova edificació. Finalment, en la tercera fase es farà l’enderroc de totes les edificacions de l’escola existent i es construirà l’edificació destinada a infantil.

La data prevista per començar les obres és el juny de l’any vinent, iniciant-se un període d’execució de 18 mesos. Amb tot, des de l’Ajuntament d’Olèrdola s’ha precisat que aquest termini encara no és definitiu ja que és el projecte executiu qui l’acabarà fixant.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: