Divendres, 17 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una selecció d’artistes nacionals completen el cartell del VijazzPenedès, que inclou grans estrelles

Una selecció molt significativa del panorama jazzístic nacional actuarà a la primera edició del Vijazz Penedès.

El concert inaugural, el 28 de juny, n’és un exemple amb l’actuació de la Big Acoustic Band, nascuda l’any 2.006 amb l’objectiu de desenvolupar la música de gran orquestra, basant-se en material contemporani. En aquesta Big Band hi ha tres components de Vilafranca, el David Miret, Marcos Serrano i Leo Tejedor.

D’altra banda, un dels actes més destacats del Vijazz Penedès 2.007 serà el dinar concert del 30 de juny, a la Societat Casal La Principal de Vilafranca. L’esdeveniment consistirà en un dinar espectacle, obert a tothom, on es maridaran una selecció representativa de vins del Penedès amb una actuació de jazz a càrrec de la formació SuperCombo i la solista Susana Sheiman. Les inscripcions ja estan obertes i es poden realitzar reserves trucant al 93 890 35 81 o enviant un correu electrònic a .

La música al carrer és un altre dels atractius del Vijazz Penedès. Durant tot el cap de setmana, tres Brass Bands ompliran els carrers del centre de la Vila amb la música d’arrel més tradicional sorgida a Louisiana a principis del segle XX.

I finalment, la plaça Jaume I, escenari principal del Vijazz, acollirà les actuacions dels artistes penedesencs, el riudebitllenc Enric Alegre amb la Perdiu Band i el vilafranquí Xavi Díaz Quintet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: