Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’abat de Montserrat presideix l’eucaristia de la nova església de l’Espiralll

La celebració de l’eucaristia presidida pel pare abat de Montserrat, Josep Maria Soler, va ser diumenge a les 6 de la tarda, i per aquest motiu, al barri de l’Espirall, no hi va haver la tradicional missa dels diumenges a les 11 del matí.

A la tarda l’església estava plena de feligresos, amb ganes de conèixer el pare Abad. Josep Maria Soler, remarcava el caliu de la celebració i es mostrava també impressionat per la imatge del nou centre de culte.  El pare Abad de Montserrat sabia des de fa molt de temps que la nova església estaria dedicada a la mare de deu de Motserrat i per aquest motiu va estar molt content de poder presidir ahir la celebració. A banda de compartir el nom, la nova església vilafranquina té l’altar i l’ambó de pedra de Montserrat i tant el santcrist, que presideix el presbiteri, com el mural de ceràmica que fa de fons a la imatge de la Mare de Déu, han estat elaborats per una monja del monestir de Sant Benet de Montserrat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: