Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC valora positivament la voluntat de diàleg de l’alcalde de Vilafranca, però li exigirà fets

Pep Quelart ha manifestat, després del ple de constitució, que valora positivament la voluntat de diàleg expressada per l’alcalde de Vilafranca, Marcel Esteve, però considera que amb bones paraules no n’hi ha prou.

El portaveu del Grup Municipal d’Esquerra a l’ajuntament de Vilafranca també recorda que els republicans va ser l’única formació que durant la campanya van apostar per un gran acord municipal per planificar els aspectes estratègics de la vila en els propers 15 o 20 anys. Ara, Quelart espera que les paraules d’Esteve es converteixin en fets.

El regidor republicà constata també que tant Esquerra com la resta de grups presents al consistori coincideixen en la diagnosi general de quines són les necessitats de la vila per als propers anys, malgrat les lògiques discrepàncies ideològiques. En consonància amb el que ha anat dient repetidament durant la campanya, Quelart demanarà a Marcel Esteve que lideri un gran acord estratègic en què participin tots els grups municipals i que permeti establir quines són les necessitats d’equipaments i de serveis en els propers quinze o vint anys.

De tota manera, Pep Quelart ha puntualitzat que ERC és un partit independentista i d’esquerres i, per tant, no renunciarà a defensar ni les polítiques que reforcin la cohesió social, ni la identitat comarcal i nacional. Tampoc no deixaran d’oposar-se a aquells projectes que considerin que no van en la línia d’un creixement sostenible, com la modificació del Pla Urbanístic del carrer del Comerç.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: