Dissabte, 18 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Parlament aprova l’esmena del PP per a que el Govern financi la rehabilitació del Museu

El Ple del Parlament de Catalunya va aprovar ahir per unanimitat quatre esmenes als pressupostos de la Generalitat per al 2007 presentades per la diputada del PPC, Dolors Montserrat, destinades a noves inversions a la comarca de l’Alt Penedès. Entre elles, destaca que el Govern, a instàncies del PPC, haurà de realitzar les aportacions econòmiques necessàries per al projecte de rehabilitació i ampliació del Museu del Vi de Vilafranca.

 

Així mateix, el PPC també ha aconseguit el compromís del Govern per procedir als trasllat de la seu de l’INCAVI al Parc Àgora de Vilafranca i per a dotar-ne les seves instal·lacions. El Govern també haurà de potencia l’escola de viticultura i enologia de Mercè Rossell d’Espiells.

Per altra banda, el Parlament també ha aprovat una altra esmena del PPC en la qual s’insta al Govern de la Generalitat a, en el marc del desplegament del cos de Mossos d’Esquadra a la comarca de l’Alt Penedès, destinar els efectius suficients que garanteixin la seguretat a la comarca sense que això representi una disminució d’efectius policials en altres àrees.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: