Diumenge, 4 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comencen les obres de remodelació del camp de futbol de l’Espirall que serà de gespa artificial

El projecte contempla com actuació més destacada la instal·lació de gespa artificial en el terreny de joc, convertint-se d’aquesta manera en el segon camp de futbol municipal de Vilafranca que assolirà amb pocs anys aquesta millora, després que l’any 2003 s’instal·lés la gespa al Camp Municipal de la Zona Esportiva.

A banda de la gespa artificial, se suprimirà l’accés actual des del carrer de Guardiola, que tenia problemes d’accessibilitat, i s’obrirà un nou carrer lateral, com una prolongació del carrer de les Cabanyes, entre el camp de futbol i el cementiri. En aquest carrer se situarà el nou accés al camp de futbol, sense barreres arquitectòniques. Aquest nou carrer haurà d’enllaçar amb el nou vial que ha de passar en el futur pel darrere del cementiri des del vial de les Clotes i fins a connectar-se amb la carretera de Guardiola. El projecte també preveu la instal·lació de nova il·luminació i d’una nova graderia al camp de l’Espirall. La graderia actual ja s’ha enderrocat i en l’espai que ocupava s’hi construirà un aparcament de vehicles amb un total de 73 places, si bé aquest és un projecte que s’executarà en una fase posterior. L’import del projecte és d’uns 930.000 euros i el termini d’execució de les obres és d’uns cinc mesos, de manera que es calcula que, si no sorgeixen impediments, el camp de futbol de l’Espirall es podrà utilitzar ja amb la nova gespa artificial per començar la lliga el proper mes de setembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: