Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Abril Cultural de Sant Sadurní es transformarà en la Primavera Cultural

Un any més, la programació de l’Abril Cultural recull activitats programades per les entitats de Sant Sadurní. Segons el regidor de Cultura, Josep Maria Ribas, pràcticament la seixantena d’entitats del municipi col·laboren amb tota mena de propostes.

Com ve passant en les darreres edicions, les activitats superen el mes d’abril i s’estenen al mes de maig i juny. Aquest fet comportarà que l’any vinent l’Abril Cultural es converteixi en Primavera Cultural, com ha explicat Ribas a Ràdio Vilafranca.

 

De la programació d’enguany destaquen el IV Festival de Poesia, la 91a Setmana de la Gent Gran o l’edició del llibre de l’Ajuntament que és un recull dels noms de les cases de Sant Sadurní.

El volum recull prop de 500 noms, dels quals s’ha trobat l’origen de 380, com ens explica el regidor de Cultura, Josep Maria Ribas.

 

Altres activitats destacades són el 15è Aplec de la sardana, l’exposició del pintor local, Jaume Guix, a la Capella de l’Índex, l’onzena edició del Cicle de cinema brasiler o la festa de la patrona del Club Esportiu Noia Freixenet.

D’altra banda, la Fassina de Can Guineu torna a obrir les portes per acollir l’exposició d’Alonso Castellanos, la presentació del llibre institucional, el concert que oferirà la Coral Sant Sadurní i la lectura de poemes organitzada per el Centre d’Estudis Sadurninencs.

Les activitats programades dins l’Abril Cultural estan recollides per El FIL, El Full d’Informació Local, que edita la regidoria a través de la Biblioteca. Enguany però, El FIL de l’abril només recull els actes que se celebren aquest mes i les activitats dels mesos de maig i juny es publicaran en l’edició del mes corresponent.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: