Dilluns, 17 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP proposa crear un Patronat Municipal de Cultura i fer un pla d’equipaments culturals

La Candidatura d’Unitat Popular va presentar ahir les seves propostes en matèria cultural de cara als propers quatre anys a Vilafranca, dins del marc del seu programa per a les properes eleccions municipals. L’encarregat de fer l’explicació en aquest àmbit va ser Marc Font, que det ocupa el lloc número 13 en la llista de la CUP.

Així Font va comentar que han treballat més de 70 propostes relacionades amb el món de la cultura, però destacava entre elles la de fer un Patronat Municipal de Cultura per separar les activitats culturals de la vida política; i fer també un pla d’equipaments culturals que serveixi per preveure les necessitats de la vila.

 

A banda d’aquestes dues grans propostes, Marc Font comentava també la seva demanda de fer una segona biblioteca descentralitzada, que ja tocaria per nombre d’habitants, segons la CUP; municipalitzar l’escola de música quan acabi l’actual concessió per poder planificar també el model d’escola que es vol tirar endavant al mateix temps que un espai adequant per instal·lar-les.

També, i en l’àmbit de la llengua, proposen la creació d’un Consell Municipal pel català i ampliar i potenciar els cursos de català a tots els nivells.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: